Meet the Trainer

Boy van Caspel

Mijn naam is Boy van Caspel, 26 jaar! Ik werk sinds 2019 als Personal Trainer bij de Loods Nieuwegein.

Naast mijn werkzaamheden als Personal Trainer werk ik sinds het afronden van mijn HBO studie fysiotherapie in 2016 als fysiotherapeut in een eerstelijns praktijk.

In beide beroepen ondersteun en help ik mensen graag bij het behalen van hun persoonlijke doelen! Mijn persoonlijke missie is andere helpen om op een verantwoordelijke manier te bewegen en adviezen te geven voor een gezondere levensstijl

In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig. Ik doe aan fitness waarbij ik mij m.n. focus op spierkracht training. Daarnaast doe ik aan tennis, voetbal en loop ik regelmatig hard. Mijn levensmotto is ‘een dag niet gesport is een dag niet geleefd!’

Ik vind de gemotiveerde klanten, de werksfeer en het team wat werkt bij de Loods Nieuwegein echt top! Hierdoor geef ik tijdens mijn werk bij de Loods Nieuwegein net even dat stukje extra! Dit verwacht ik dus ook van mijn klanten! Ik haal veel voordoening uit mijn werk als klanten mij positieve energie geven na het behalen van hun persoonlijke doelen!

Opleidingen

– HBO Fysiotherapie
– Medische Fitness trainer

Specialismen

– Gewichtverlies
– Kracht- en spieropbouw 

Plan een gratis kennismaking!

Ben jij op zoek naar een fijne sportomgeving waarbij je géén nummertje bent, maar écht persoonlijke aandacht krijgt? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 Persoonlijk advies op maat

Gratis koffie ☕️

100% tevredenheidsgarantie

★★★★★ 5/5 op Google (368)

Meer dan 1.000 tevreden klanten gingen je voor!

  Laat hier je gegevens achter:


  We nemen z.s.m. contact met je op.

   Laat hier je gegevens achter:


   1.000+ tevreden Klanten

   ★★★★★ (368) Google

   -10.000 kilo's afgevallen

   Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf