Meet the trainer

Bob

Mijn naam is Bob de Vries en vanaf september kom ik het team versterken bij de Loods. Ik ben 34 jaar oud en ben geboren in IJsselstein.

De afgelopen 12 jaar ( en nu nog steeds) ben ik actief geweest als fysiotherapeut, de laatste 8 jaar bij Dannenburg fysiotherapie, in IJsselstein. Daar behandel en train ik mensen met allerlei verschillende klachten en werk ik ook veel met topsporters, vooral uit de voetbalwereld.

Al van jongs af aan ben ik veel bezig met sporten. Vroeger begonnen met voetbal bij VVIJ in IJsselstein en daarna in de jeugd nog 3 jaar bij FC Utrecht gevoetbald. Sinds 3 jaar hou ik mezelf bezig met krachttraining, waarmee ik nu absoluut een nieuwe passie erbij heb!

Toen ik voor het eerst bij de Loods kwam en zag en ondervond hoe er getraind werd, sprak mij dit gelijk enorm aan! Ik ben zeer gemotiveerd om binnen dit team als PT-er aan de slag te gaan!

Met mijn medische achtergrond, ervaring als fysiotherapeut en ervaring in de topsport denk ik dat jou kan helpen aan een zo passend mogelijk traject! Omdat ik van jou verwacht alles te geven en alles aan je doelen te verwezenlijken, kun je dit zeker ook van mij verwachten!

Ik kijk er naar uit om met jou het gesprek aan te gaan, doelen te stellen, een plan te maken en lekker aan de slag te gaan! Hopelijk tot snel!

Opleidingen

– Fysiotherapie
– Controlled Movement
– Frans Bosch; Functionele krachttraining

Specialismen

– Gewichtverlies
– Krachttraining
– Spieropbouw

Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf