BOOTCAMP In Nieuwegein

Doe mee met onze Bootcamp Workouts in Nieuwegein (zowel binnen als buiten) en haal alles uit jouw training!

Wat is

BOOTCAMP

Bootcamp & Smallgroup is een trainingsvorm in een kleine groep die zich richt op het fysiek verbeteren van jouw kracht, conditie, uithoudingsvermogen en snelheid. De term Bootcamp komt oorspronkelijk vanuit het Amerikaanse leger waar ze soldaten fysiek en mentaal klaar stoomden voor hun zware taken.

Het resultaat: Een betere conditie, strakker lijf, een sterkere mentaliteit en doorzettingsvermogen.

Type Bootcamps

Wij geven meer dan 5 verschillende type Bootcamps in Nieuwegein: Outdoor Bootcamp, Circuit Bootcamp, Strength Bootcamp, High Intensity Interval Bootcamp & Boxing Bootcamp

Kwaliteit boven kwantiteit

Wij werken met maximaal 12 deelnemers per les. Hierdoor houden we de kwaliteit van de Bootcamp hoog.

Indoor & Outdoor Bootcamp

Wij geven zowel indoor- als outdoor bootcamps in Nieuwegein, verdeeld over 15 lessen per week.

Toegankelijk voor iedereen

Iedereen is welkom bij onze bootcamps in Nieuwegein, ongeacht je niveau.

Professionele begeleiding

Al onze Bootcamps worden gegeven door gediplomeerde Personal Trainers.

Bootcamp Proefles

Kom de Bootcamp vrijblijvend uitproberen via een Gratis Proefles! Neem contact met ons op.

b

Bootcamp Rittenkaart

Inschrijven gaat makkelijk en snel via onze eigen applicatie. Wij werken op basis van een rittenkaart. Geen vaste abonnementskosten.

l

Registeren voor Bootcamp

Inschrijven voor de Bootcamp kan al vanaf 15 dagen van te voren.
Gratis uitschrijven tot 4 uur voor de aanvang van de les.

De leukste bootcamp in Nieuwegein

BOOTCAMP ERVARINGEN

We hebben wekelijks veel enthousiaste deelnemers aan de Bootcamp in Nieuwegein. Bekijk hier wie er nog meer deelnemen aan onze Bootcamps en wat hun ervaringen zijn met De Loods Nieuwegein: 

Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf

Type Bootcamps

Energy Bootcamp

De Energy Bootcamp is een High Intensity circuit training. In deze training worden oefeningen gericht op kracht, uithoudingsvermogen, snelheid en corestability met elkaar afgewisseld.

Strength Bootcamp

De Strength Bootcamp is een workout die zich specifiek richt op kracht- en spiermassa toename. We werken hoofdzakelijk met losse dumbells, barbells en krachtapparaten.

Circuit Bootcamp

De Circuit Bootcamp is een medium intense circuit training. In deze training worden oefeningen gericht op kracht, uithoudingsvermogen, snelheid en corestability met elkaar afgewisseld.

Boxing Bootcamp

De Boxing Bootcamp is een ‘non-contact’ boksles gericht op techniek en uithoudingsvermogen. De les bestaat uit techniek, combinaties en zak training. De perfecte workout als het gaat om kracht, explosiviteit en conditie.

HIIT Bootcamp

De HIIT Bootcamp staat voor High Intensity Interval Training en dit zegt eigenlijk alles. Het is een workout waar je 60 minuten lang in beweging bent op hoge intensiteit. Je werkt veel met het eigen lichaamsgewicht, wat de training extra uitdagend maakt.

Outdoor Bootcamp

De bootcamp is een outdoor workout van 60 minuten waar we gebruik maken van de uitdagende omgevingen. Rennen, klimmen, tijgeren, niks is te gek bij onze bootcamp. Het is een heerlijk fris begin van jouw weekend!

Power Bootcamp

De POWER Bootcamp is de perfecte barbell workout om jouw lichaam weer sterk en krachtig te krijgen. Door te werken met verschillende oefeningen op verschillende tempo´s wordt je lichaam enorm uitgedaagd. Spierpijn gegarandeerd!

Fierce Workout

Tijdens de Fierce workouts werk je in een groep van maximaal 8 personen aan zowel je kracht, als je conditie door middel van functional fitness. Elke keer staan er andere oefeningen voor je klaar om je blijvend uit te dagen. De oefeningen bestaan uit cardio, kracht, gymnastics, olympisch gewichtheffen en nog veel meer! Deze gevarieerde methode van trainen zorgt ervoor dat je snel sterker en fitter wordt. Alle oefeningen worden aangepast aan jouw niveau, zodat je altijd progressie zult maken en je met een voldaan gevoel weer naar huis gaat.

Barbell Bootcamp

De naam zegt het al: Tijdens de Barbell club werken we altijd met een halter. Hier komen oefeningen terug zoals squats en deadlifts, maar ook technisch uitdagende oefeningen zoals de snatch en clean& jerk. Het doel van de training is om met de juiste techniek sterker te worden, zodat je dit goed toe kunt toepassen in de Fierce workouts.

Endurance Bootcamp

Ben jij iemand die zichzelf graag in het zweet werkt, dan is deze les echt iets voor jou! We doen tijdens de endurance class lange workouts waarbij je hard aan je uithoudingsvermogen werkt. Iedere week staat er weer een leuke, uitdagende, verrassende workout voor je klaar.

Bootcamp Rooster

We geven elke week meerdere Bootcamps in Nieuwegein. Deze Bootcamps zijn met maximaal 12 deelnemers per les. Zorg dus dat je op tijd bent ingeschreven voor de Bootcamp! Dit kan allemaal vanuit onze eigen App. Ben je nieuw? Neem dan contact op voor een gratis Proefles! 

Maandag

Energy
09:00 – 10:00

H.I.I.T.
19:00 – 20:00

Endurance Outdoor
19:00 – 20:00

Power
20:15 – 21:15

Dinsdag

Energy
19:00 – 20:00 

Energy
20:15 – 21:15

Woensdag

Energy
09:00 – 10:00

Boksfit
20:00 – 21:00

Donderdag

Strength
19:00 – 20:00

Barbell Club
19:00 – 20:00

Vrijdag

Energy
07:00 – 08:00

Zaterdag

Bootcamp Nieuwegein
08:00 – 09:00

Outdoor Energy
10:15 – 11:15

 

Zondag

Energy
10:00 – 11:00

Fierce Workout
10:30 – 11:30

 

KENNISMAKEN

Op zoek naar een nieuwe plek om te bootcampen?

Wij zoeken mensen die willen trainen in groepsverband en zichzelf graag uitdagen het uiterste uit hun training te halen.

Ben je klaar voor een uitdagende Bootcamp Training?
Doe dan een Gratis Proefles!

★★★★★ (81) Google

★★★★★ (90) Facebook

20.000+ views YouTube

Veelgestelde Vragen over de Bootcamp in Nieuwegein

Wat zijn de kosten en hoe groot zijn de Bootcamp groepen?

Deelname aan de lessen kost €10,- per training.
Wij werken met een maximum van 12 deelnemers per Bootcamp, exclusief de trainer.

Hoe werkt het inschrijven?

Inschrijven voor de Bootcamp lessen gaat snel en eenvoudig via onze eigen – De Loods Nieuwegein – applicatie. Je kunt 15 dagen voor aanvang van de les inschrijven en tot 4 uur voor aanvang van de les kosteloos uitschrijven.

Ben ik geschikt?

De Bootcamp lessen zijn voor iedereen die wil trainen in groepsverband en zichzelf graag wil uitdagen om het uiterste uit de training te halen. We werken altijd op basis van tijd zodat iedereen mee kan doen, ongeacht zijn of haar niveau. Klik hier voor de persoonlijke verhalen van onze klanten.

Welke abonnementen hebben jullie?

Bij De Loods Nieuwegein werken wij met rittenkaarten en niet met vaste abonnementen.
Hierdoor betaal je alleen als je sport en niet als je op vakantie bent bijvoorbeeld. Je kan kiezen tussen een 10- en 20 rittenkaart.

Welke Bootcamp lessen bieden jullie aan?

Bij De Loods Nieuwegein heb je keuze uit meer dan 15 lessen per week, verdeeld over 5 soorten Bootcamps: Outdoor Bootcamp, Circuit Bootcamp, H.I.I.T Bootcamp, Boxing Bootcamp, Strength Bootcamp en Circuit Bootcamp. Meer informatie over de lessen vind je hier.

Kan ik het eerst gratis uitproberen?

Gratis en vrijblijvend kennismaken met onze Bootcamp lessen? Dat kan! Via de gratis proefles kan je meedoen aan een les naar keuze. Proef de sfeer en ervaar de kracht van onze hechte community & gemotiveerde trainers.

Gratis proefles

Kom je bootcampen in Nieuwegein?

Je bent altijd welkom om gratis een Bootcamp te komen proberen bij ons in Nieuwegein! Hou jij ervan om jezelf uit te dagen en het uiterste uit je training te halen?

Schrijf je dan in voor een gratis proefles voor de Bootcamp in Nieuwegein: