beter Resultaat met

BedrijfsFitness

Betere resultaten met fitte medewerkers. Sportende medewerkers zijn productiever en minder vaak ziek.

creëer beter resultaat met fitte medewerkers

Als werkgever zorg je ervoor dat je bedrijf voldoet aan de wettelijke eisen voor veiligheid en gezondheid van je medewerkers. Check ✓.
Wacht even, er is meer mogelijk! Focussen op fitte en vitale medewerkers gaat een stap verder. En het effect is verbluffend.

Voordelen van bedrijfsfitness

Hogere productiviteit

Een fitte werknemer is productiever. Fitte werknemers presteren meer in korte tijd dan een vermoeide werknemer in een week!

Minder ziekteverzuim

De kans dat een werknemer ziek wordt en thuis komt te zitten door ziekte of een burn-out is kleiner wanneer hij/zij fysiek en mentaal fit is. Uit onderzoek blijkt dat fitte werknemers het Nederlandse bedrijfsleven maar liefst 240 miljoen euro kan opleveren.

Goed imago

Vergeet niet dat je medewerkers het uithangbord van de organisatie zijn. Als zij plezier in hun werk hebben, dan stralen ze dat ook uit, en maken daardoor het bedrijf aantrekkelijk om voor te werken.

Teambuilding

De activiteiten die je als bedrijf kan ondernemen om je werknemers fit te houden dragen bij aan een beter teamgevoel en -werksfeer. Een goed teamgevoel binnen je bedrijf zorgt ervoor dat werknemers net dat extra stapje willen zetten.

Zoals gezien bij

Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf

Workout op locatie

Je hoofd leegmaken na een drukke werkdag? Dat kan!
Wij verzorgen workouts op locatie, regelen alles van A tot Z en komen jullie kant op met onze materialen.  

Lezingen en workshops

Organiseer lezingen en workshops over gezondheid, voeding en lifestyle. Maak het team bewust van het belang van een gezonde lifestyle naast een drukke baan. 

Online workouts

Hou de medewerkers gezond en fit met onze online workouts. Wij zorgen voor een uitdagende workout van 60 minuten, die toegankelijk is voor ieder niveau. (De online workouts verzorgen wij via Microsoft Teams of ZOOM)

online platform

Betrek jullie medewerkers bij de gezonde visie van het bedrijf en motiveer ze middels ons Online Platform: Meer dan 2000 workout video’s, weekly challenges, blogs, 250 home workouts en meditatie sessies. Altijd en overal toegankelijk.

positieve sfeer op kantoor

Werknemers die fysiek en mentaal fit zijn, kun je optimaal inzetten in je bedrijf. Zij melden zich zelden ziek en riskeren minder langdurige arbeidsongeschiktheid. Dat zorgt voor continuïteit in je onderneming en voor je klanten. 

Talloze onderzoeken hebben aangetoond dat bedrijfsfitness leidt tot gezonder personeel en een positieve sfeer op kantoor.

KENNISMAKEN

beter resultaat met fitte medewerkers

Wij zoeken bedrijven die klaar zijn om betere resultaten te boeken door gezonde medewerkers . 

Wil je weten wat bedrijfsfitness voor jouw bedrijf kan betekenen?
Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

1.000+ tevreden Klanten

★★★★★ 5/5 op Google (368)

-10.000 kilo's afgevallen