12 weken FIT project

In 12 weken naar een gezonde en krachtige leefstijl d.m.v groepstrainingen en coaching sessies.

Het 12 weken FIT project is hét groepsprogramma dat zich richt op persoonlijke transformatie. Of je nu wilt afslanken, sterker worden of krachtiger zijn. Onze coaches helpen je om jouw fysieke en mentale doelstellingen te halen:

Leontien heeft geleerd dat ze door moet zetten, ook als het moeilijk wordt. Sabine is zich gaan realiseren dat ze de moeite waard is om haar best voor te doen. Majid is een energiekere vader voor zijn kinderen geworden en een betere echtgenoot voor zijn vrouw. Etienne heeft geen maagverkleining hoeven doen en het op eigen kracht gedaan. Sven zijn suikerwaarden zijn zodanig verbeterd, dat hij zijn medicijnen heeft kunnen verlagen. Sandra heeft geleerd voor zichzelf te kiezen en integer om te gaan met de afspraken die ze maakt. 
Lees meer klantverhalen 

Onze Aanpak

1. Het opstellen van haalbare en concrete doelstellingen.

Heb je al veel geprobeerd, maar is het je nog niet gelukt om jouw doelen vast te houden? Dit komt vaak omdat jouw doelstellingen niet concreet genoeg zijn. Door dieper in te gaan op jouw doelstelling komen we erachter waarom deze doelen zo belangrijk voor je zijn. Deze inzichten helpen jouw door te zetten op de moeilijke momenten.

2. Kennis en vaardigheden

In deze 12 weken rekenen we af met alle fabels en creëren we een stevige basis qua kennis op het gebied van voeding en beweging.

3. Coaching

Door onze wekelijkse groepscoaching creëren we inzicht in jouw huidige gewoontes en leren je nieuwe gewoontes aan. We werken aan een krachtige houding die doet wat er nodig is, ongeacht de omstandigheden.

Mensen zijn vaak op zoek naar nieuwe kennis; een nieuw dieet of een revolutionaire kijk op afvallen. Maar begin gewoon eens met toepassen wat je al weet.

– Ga minder snoepen
– Drink minder alcohol
– Eet meer groente
– Ga meer bewegen

In plaats van jou nog meer te leren over de dingen waar je zelf al best veel van weet, kijken wij naar de reden waarom het nog niet lukt om de kennis toe te passen. Vervolgens gaan we direct over tot actie, want kennis is pas van waarde als het wordt omgezet in actie! 

Dit is een vaardigheid waar je de rest van jouw leven profijt van zult hebben.

4. Training

Wij verwachten van elke deelnemer van het FIT project dat hij/zij minimaal 3x per week sport.

Training 1: Groepstraining met het FIT project
Training 2: Deelname aan twee van onze smallgroups naar keuze
Training 3: Vrije invulling. (Bijvoorbeeld; wandelen, fietsen, groepsles)

Daarnaast krijgt elke deelnemer ook toegang tot het “De Loods Nieuwegein – Online Portaal”. In dit portaal staan meer dan 250 workouts, 2000 workout videos en 50 meditatie sessies die je overal kunt uitvoeren.

5. Het ontwikkelen van een krachtige mindset die is gericht op groei en ontwikkeling

Veranderen is niet altijd even makkelijk en kan soms ook best oncomfortabel zijn. Tijdens dit traject leren we je de juiste (groei) keuzes maken, ondanks alle (comfort) emoties die hierbij komen kijken. Dit is niet moeilijk, maar kost doorzettingsvermogen, moed en discipline.

 

Zet nu de eerste stap naar de beste versie van jezelf

Onze Methode

6 Stappen Plan

1

Informatie avond

2

Persoonlijke intake

3

Kick off van het traject

4

Aan de slag met jouw persoonlijke plan van aanpak

5

Wekelijkse masterclass over voeding & beweging

6

Wekelijkse groepsevaluatie & coaching

Kennismaken

Ben jij klaar voor échte verandering?

Wij zoeken mensen die klaar zijn om het roer om te gooien en bereid zijn kritisch naar hun eigen leefstijl te kijken.

Wil je weten wat dit programma voor jou kan betekenen?
Kom dan snel langs en ontdek het zelf!

1.000+ tevreden Klanten

★★★★★ 5/5 op Google (368)

-10.000 kilo's afgevallen

Ervaringen

Deelnemers vertellen

Onze gym

De trainingen vinden plaats in de privé gym van De Loods Nieuwegein. Je werkt met de beste faciliteiten, professionele coaches en fanatieke medesporters. En dat allemaal in een inspirerende en motiverende trainingsomgeving. We nodigen je graag uit voor een kopje koffie om eens kennis te maken met de Loods!

Veelgestelde Vragen

Wat houdt het programma in?

Het 12 weken FIT project is hét groepsprogramma dat zich richt op persoonlijke transformatie. Of je nu wilt afslanken, sterker worden of krachtiger zijn. Onze coaches helpen je om jouw fysieke en mentale doelstellingen te halen. Dit doen wij door middel van:
– 1 uur groep-coaching per week
– 1 uur groepstraining per week
– Toegang tot 1 small-group training per week  
– Persoonlijk werkboek met weekopdrachten
– Persoonlijk 12 weken voedingsplan + Persoonlijk 12 weken trainingsplan

Hoe ga ik van start?

Het project begint met een gratis en vrijblijvende informatie avond. Tijdens deze avond ontvang je al de informatie omtrent het FIT project, maak je kennis met de coaches, luister je naar de ervaring van oude deelnemers en krijg je antwoord op al jouw vragen. Dit alles onder het genot van een heerlijk bakje koffie!

Ben ik geschikt?

Het FIT Project is geschikt voor iedereen die klaar is om het roer om te gooien en bereid is kritisch naar zijn/haar  eigen leefstijl te kijken. Klik hier voor de persoonlijke verhalen van onze klanten.

Kennismaken

Ben jij klaar voor échte verandering?

Wij zoeken mensen die klaar zijn om het roer om te gooien en bereid zijn kritisch naar hun eigen leefstijl te kijken.

Wil je weten wat dit programma voor jou kan betekenen?
Kom dan snel langs en ontdek het zelf!