Visie

De visie van De Loods Nieuwegein is om een bron van inspiratie en empowerment te zijn voor individuen die streven naar persoonlijke ontwikkeling en het verbeteren van hun levenskwaliteit, zowel op fysiek als mentaal gebied.

Wij geloven dat iedereen diep van binnen weet wat er nodig is om een gezondere en krachtigere versie van zichzelf te worden. Onze visie is gebaseerd op het idee dat kennis alleen waardevol is als het wordt omgezet in actie. Daarom richten wij ons op een holistische aanpak die training en coaching combineert om bewustzijn te creëren rond ongezonde gewoontes en om individuen te helpen nieuwe, gezonde gewoontes te ontwikkelen en deze direct in de praktijk te brengen.

Bij De Loods Nieuwegein leggen we de nadruk op het creëren van krachtige individuen. We definiëren krachtige individuen als mensen die niet alleen weten wat er moet gebeuren om hun doelen te bereiken, maar die ook daadwerkelijk handelen, ongeacht de externe omstandigheden. Deze individuen zijn veerkrachtig, laten zich niet ontmoedigen door drukte, de meningen van anderen, tegenslagen, een gebrek aan motivatie, of andere obstakels. Ze zijn integer en authentiek, zowel tegenover anderen als tegenover zichzelf. Het vermogen om gedrag te veranderen begint met integriteit en zelfbewustzijn.

Bij De Loods Nieuwegein geloven we sterk dat coaching meer is dan alleen kennisoverdracht; het is het delen van jezelf als persoon. Daarom stellen we hoge eisen aan onze trainers. Onze trainers moeten zelf belichamen wat we onderwijzen, want alleen op die manier kunnen ze anderen effectief coachen om hetzelfde te doen.

Onze visie is om een gemeenschap te creëren waar individuen zich gesteund voelen in hun reis naar persoonlijke groei en waar ze de vaardigheden en het vertrouwen ontwikkelen om blijvende positieve veranderingen in hun leven te realiseren. We willen een plek zijn waar mensen niet alleen leren wat ze moeten doen, maar waar ze daadwerkelijk leren hoe ze het moeten doen en waar ze de kracht vinden om het te doen. We geloven dat door dit te bereiken, we niet alleen individuen transformeren, maar ook gemeenschappen en de wereld om ons heen positief beïnvloeden.