Over ons

Ontmoet De Loods

Visie

Persoonlijke ontwikkeling, dat is waar De Loods Nieuwegein voor staat. Wij streven naar het verbeteren van jouw levenskwaliteit. Zowel fysiek als mentaal.

Door training & coaching te combineren, maken we je bewust van ongezonde gewoontes en leren we je nieuwe gewoontes aan. Vervolgens helpen we je deze kennis direct toe te passen. Want nieuwe kennis is pas van waarde als het wordt omgezet in actie! 

Achtergrond

De Loods Nieuwegein is ontstaan op 1 januari 2017 toen Frank en Tim besloten hun krachten te bundelen. Beiden hebben jarenlang ervaring opgedaan door te werken voor verschillende grote fitnesscentra en zijn vanaf 2010 al actief als zelfstandig Personal Trainer.

Wat is begonnen als een kleine Personal Training studio met 2 man is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 15 professionele trainers en een hele hechte community waar kwaliteit, socialiteit en eerlijkheid centraal staat.

Onze aanpak

Deze 6 hoofdzaken vormen het fundament van onze werkwijze.

Persoonlijke coach

Bij ons word je altijd begeleid door een gediplomeerde en ervaren personal trainer. Onze trainers zijn enthousiast, kundig en 100% gemotiveerd om het beste in jou naar boven te halen. Jouw resultaat is het enige dat telt! 

w

Coaching

Onze begeleiding stopt niet bij de deur, maar jouw personal coach begeleidt je 24/7. Met behulp van onze applicatie krijgen wij inzicht in jouw acties en gedrag gedurende de week. Hierdoor kunnen wij doelgericht coachen tijdens de wekelijkse evaluatie momenten.

Bewustwording

Wij maken je bewust van oude, ongezonde gewoontes en helpen je bij het aanleren van nieuwe gewoontes. Dit is niet moeilijk, maar kan oncomfortabel zijn. Wij helpen je hierbij. Stap voor stap!

Mindset

Wij helpen je bij het creëren van een mindset die is gericht op groei in plaats van comfort. We leren je doelgericht te handelen en vol te houden. Ook als het moeilijk wordt. 

Z

Training

Naast de Personal Training sessies, krijg je toegang tot onze privé gym voor al je individuele trainingen. De resultaten van de trainingen houd je bij in onze app om de vooruitgang duidelijk in kaart te brengen.  

Voeding

Samen met jouw coach kijk je naar jouw voedingspatroon en krijg je een op maat gemaakt advies dat aansluit op jouw persoonlijke doelstellingen

De Loods App

Met onze eigen De Loods Nieuwegein applicatie heb jij alles binnen handbereik. Jouw persoonlijke workoutplan, trainingsschema, resultaten en nog veel meer. 

Lees meer

Over ons

ontmoet het team

Ons team bestaat uit vriendelijke, gemotiveerde en enthousiaste trainers die het beste in jou naar boven willen halen.
Persoonlijke aandacht is één van onze belangrijkste kernwaardes. Wij streven ernaar dat iedereen zich thuis voelt in onze club! 

Klik op een trainer om meer te lezen.

Gecertificeerd