Over ons

Ontmoet De Loods

WAAROM?

Persoonlijke ontwikkeling, dat is waar De Loods Nieuwegein voor staat. Wij streven naar het verbeteren van jouw levenskwaliteit. Zowel fysiek als mentaal.

Door training & coaching te combineren, maken we je bewust van ongezonde gewoontes en leren we je nieuwe gewoontes aan. Vervolgens helpen we je deze kennis direct toe te passen. Want nieuwe kennis is pas van waarde als het wordt omgezet in actie! 

Achtergrond

De Loods Nieuwegein is ontstaan op 1 januari 2017 toen Frank en Tim besloten hun krachten te bundelen. Beiden hebben jarenlang ervaring opgedaan door te werken voor verschillende grote fitnesscentra en zijn vanaf 2010 al actief als zelfstandig Personal Trainer.

Wat is begonnen als een kleine Personal Training studio met 2 man is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 19 professionele trainers en een hele hechte community waar kwaliteit, socialiteit en eerlijkheid centraal staat.

Onze aanpak

Deze 6 hoofdzaken vormen het fundament van onze werkwijze.

Persoonlijke coach

Bij ons word je altijd begeleid door een gediplomeerde en ervaren personal trainer. Onze trainers zijn enthousiast, kundig en 100% gemotiveerd om het beste in jou naar boven te halen. Jouw resultaat is het enige dat telt! 

w

Coaching

Onze begeleiding stopt niet bij de deur, maar jouw personal coach begeleidt je 24/7. Met behulp van onze applicatie krijgen wij inzicht in jouw acties en gedrag gedurende de week. Hierdoor kunnen wij doelgericht coachen tijdens de wekelijkse evaluatie momenten.

Bewustwording

Wij maken je bewust van oude, ongezonde gewoontes en helpen je bij het aanleren van nieuwe gewoontes. Dit is niet moeilijk, maar kan oncomfortabel zijn. Wij helpen je hierbij. Stap voor stap!

Mindset

Wij helpen je bij het creëren van een mindset die is gericht op groei in plaats van comfort. We leren je doelgericht te handelen en vol te houden. Ook als het moeilijk wordt. 

Z

Training

Naast de Personal Training sessies, krijg je toegang tot onze privé gym voor al je individuele trainingen. De resultaten van de trainingen houd je bij in onze app om de vooruitgang duidelijk in kaart te brengen.  

Voeding

Samen met jouw coach kijk je naar jouw voedingspatroon en krijg je een op maat gemaakt advies dat aansluit op jouw persoonlijke doelstellingen

De Loods App

Met onze eigen De Loods Nieuwegein applicatie heb jij alles binnen handbereik. Jouw persoonlijke workoutplan, trainingsschema, resultaten en nog veel meer. 

Lees meer

MISSIE

De missie van De Loods Nieuwegein is om mensen te begeleiden en inspireren op hun reis naar een gezonder, gelukkiger en krachtiger leven. Wij zijn vastbesloten om individuen te helpen bewustzijn te ontwikkelen over hun eigen potentieel en obstakels die hen weerhouden van positieve verandering.

Onze missie omvat de volgende elementen:

BEGELEIDING EN COACHING

We streven ernaar om individuen te voorzien van deskundige begeleiding en coaching die hen in staat stelt hun doelen te identificeren en te bereiken. Onze coaches dienen als mentoren en partners in de reis naar persoonlijke ontwikkeling.

BEWUSTWORDING EN ZELFINZICHT

We geloven in het belang van zelfinzicht en bewustwording als de eerste stappen naar verandering. Onze missie is om mensen te helpen begrijpen waarom ze bepaalde gewoontes hebben ontwikkeld en hoe deze gewoontes hun leven beïnvloeden.

OVERWINNEN VAN OBSTAKELS

We ondersteunen individuen bij het overwinnen van externe en interne obstakels die hen belemmeren om positieve veranderingen door te voeren. Dit omvat het ontwikkelen van veerkracht en het leren omgaan met uitdagingen.

OMZETTEN VAN KENNIS IN ACTIE

We geloven dat kennis pas waarde heeft als deze wordt omgezet in actie. Onze missie is om mensen te helpen niet alleen te weten wat ze moeten doen, maar ook om daadwerkelijk stappen te zetten en nieuwe gewoontes te creëren.

INTEGRITEIT EN AUTHENTICITEIT

We moedigen integriteit en authenticiteit aan, zowel tegenover anderen als tegenover zichzelf. We geloven dat deze waarden essentieel zijn voor duurzame persoonlijke groei.

POSITIEVE IMPACT

Onze missie gaat verder dan individuele groei. We streven ernaar om een positieve impact te hebben op de gemeenschappen waarin we opereren en op de wereld als geheel. We geloven dat krachtige individuen bijdragen aan een betere samenleving.

VISIE

De visie van De Loods Nieuwegein is om een bron van inspiratie en empowerment te zijn voor individuen die streven naar persoonlijke ontwikkeling en het verbeteren van hun levenskwaliteit, zowel op fysiek als mentaal gebied.

Wij geloven dat iedereen diep van binnen weet wat er nodig is om een gezondere en krachtigere versie van zichzelf te worden. Onze visie is gebaseerd op het idee dat kennis alleen waardevol is als het wordt omgezet in actie. Daarom richten wij ons op een holistische aanpak die training en coaching combineert om bewustzijn te creëren rond ongezonde gewoontes en om individuen te helpen nieuwe, gezonde gewoontes te ontwikkelen en deze direct in de praktijk te brengen.

Bij De Loods Nieuwegein leggen we de nadruk op het creëren van krachtige individuen. We definiëren krachtige individuen als mensen die niet alleen weten wat er moet gebeuren om hun doelen te bereiken, maar die ook daadwerkelijk handelen, ongeacht de externe omstandigheden. Deze individuen zijn veerkrachtig, laten zich niet ontmoedigen door drukte, de meningen van anderen, tegenslagen, een gebrek aan motivatie, of andere obstakels. Ze zijn integer en authentiek, zowel tegenover anderen als tegenover zichzelf. Het vermogen om gedrag te veranderen begint met integriteit en zelfbewustzijn.

Bij De Loods Nieuwegein geloven we sterk dat coaching meer is dan alleen kennisoverdracht; het is het delen van jezelf als persoon. Daarom stellen we hoge eisen aan onze trainers. Onze trainers moeten zelf belichamen wat we onderwijzen, want alleen op die manier kunnen ze anderen effectief coachen om hetzelfde te doen.

Onze visie is om een gemeenschap te creëren waar individuen zich gesteund voelen in hun reis naar persoonlijke groei en waar ze de vaardigheden en het vertrouwen ontwikkelen om blijvende positieve veranderingen in hun leven te realiseren. We willen een plek zijn waar mensen niet alleen leren wat ze moeten doen, maar waar ze daadwerkelijk leren hoe ze het moeten doen en waar ze de kracht vinden om het te doen. We geloven dat door dit te bereiken, we niet alleen individuen transformeren, maar ook gemeenschappen en de wereld om ons heen positief beïnvloeden.

Over ons

ontmoet het team

Ons team bestaat uit vriendelijke, gemotiveerde en enthousiaste trainers die het beste in jou naar boven willen halen.
Persoonlijke aandacht is één van onze belangrijkste kernwaardes. Wij streven ernaar dat iedereen zich thuis voelt in onze club! 

Klik op een trainer om meer te lezen.

Gecertificeerd