Zondag is het tijd voor de Marathon van Rotterdam en ik neem graag even de tijd om een laatste recap te doen voordat ik zondag aan de startlijn sta.

De voorbereiding is klaar, alle trainingen zijn gedaan en de strategie is bepaald. Het was een voorbereiding die mij ontzettend veel heeft geleerd over het managen van mijn suikerlevels.. Het was een proces van vallen en opstaan, waarbij elke valpartij me waardevolle feedback gaf om mijn strategie verder te bepalen.

Ik heb ervoor gekozen om advies in te winnen bij experts op het gebied van marathons en diabetes type 1, wat heeft geresulteerd in een strategie waar ik nu volledig op vertrouw voor zondag.

Met trots kan ik zeggen dat ik mijn voorbereiding volledig heb afgerond.
Ik heb alle 52 geplande trainingen met succes volbracht, ook op de dagen dat ik er totaal geen zin in had. In de programma’s die wij bij De Loods geven, hebben we het vaak over onderwerpen als: “Discipline, doorzettingsvermogen en het omgaan met tegenslagen. Dat echte persoonlijke groei plaats vindt in de momenten dat het tegenzit”.

En hoe mooi dit ook klinkt wanneer je erover spreekt, is het voor mij heel waardevol geweest om dit proces zelf ook weer volledig te doorlopen.

Tijdens mijn voorbereiding heb ik ook waardevolle connecties gemaakt, waaronder met de Bas van der Goor Foundation. Wat begon als een zoektocht naar advies over mijn voorbereiding, groeide al snel uit tot een persoonlijke waardering voor hun visie en missie. Ik ben daarom vastbesloten om in de toekomst meer voor deze organisatie te betekenen.

De power van onze “De Loods Community”
Als leuke uitdaging hebben we een fundraiser opgezet voor de BVDGF en ik ben overweldigd door de steun die we hebben ontvangen. Dankzij de meer dan gulle bijdragen van vrienden, familie en zelfs vreemden hebben we inmiddels meer dan €7300 opgehaald.

We hebben meer dan €7300,- opgehaald voor De Bas van der Goor Foundation!

Ik ben dankbaar voor elk bedrag dat is gedoneerd, voor de waardevolle adviezen die ik heb gekregen, voor de heerlijke sportoutfits die we hebben gehad van Martin & Wilma van JS Vloeren . Maar bovenal ben ik dankbaar voor de betrokkenheid, interesse en steun die ik heb ervaren tijdens mijn voorbereiding van iedereen om mij heen. Nu rest ons nog maar één ding: de marathon uitlopen aanstaande zondag. Laten we er met zijn allen een onvergetelijke dag van maken!

Mij live volgen tijdens de Marathon van Rotterdam? Dat kan!
Vind je het leuk om mij of één van de andere deelnemers LIVE te volgen tijdens de Marathon aanstaande zondag? Download dan de “NN Marathon Rotterdam app!” Je kunt deze downloaden of updaten in de App Store of Google Play Store.

 

  • Mijn startnummer is: 23216
  • Mijn startwave is: Startwave 3