Deze zachte winter maakt dat een salade best kan. Zeker met de geroosterde bieten en gegrilde appel doet deze voedende salade toch echt winters aan.

Recept

Ingrediënten
300 g Voorgekookte rode bieten
1/2 Elstar appel (110 g)
25 g Walnoten
35 g Veldsla
20 g Rozijnen
80 g Zachte geitenkaas 48+ in plakken (Lidl)
1 eetlepel Aceto Balsamico stroop (9 g)


Bereidingswijze
-Snijd de voorgekookte bieten in parten. Rooster ze 10 minuten op 200 graden in de airfryer of 10 minuten op 225 graden in de oven.
-Snijd de halve appel in tweeen (parten) om het klokhuis te kunnen verwijderen en vervolgens in plakjes.
-Warm een grillpan op hoog vuur en een kleine koekenpan op middelhoog vuur.
-Grill de appelplakjes aan beide zijden in de grillpan.
-Rooster de walnoten in de koekenpan, zo worden ze extra krokant. Let op, ze verbranden snel!
-Verdeel de veldsla over een bord. Rangschik de geroosterde bietenparten, plakjes gegrilde appel en plakjes geitenkaas over de sla.
-Maak de salade af met de geroosterde walnoten, rozijnen en aceto balsamico stroop.

Voedingswaarde
562 kcal
35 g Vet
49 g Koolhydraten
13 g Vezels
22 g Eiwit

Blog

De 4 fasen van verandering in jouw omgeving — en jouw rol hierin

Blog

Waarom Schommelt Je Gewicht Terwijl Je ‘Alles Goed Doet’?

Blog

De Kracht van Jouw Woorden: Kies voor Verandering bij De Loods

Blog

Wat Wil Je ÉCHT? Ontdek Jouw Dromen en Maak ze Waar!

Blog

Van “Ik kan dit niet” naar “Ik kan dit NOG niet”: De kracht van keuze

Blog

Nieuw gedrag aanleren: hoe je die weerstand overwint

Blog

Stop met Uitstellen: Maak Nu de Juiste Keuzes voor Jouw Groei

Blog

Waarom je na een weekend ineens 1,5 kilo zwaarder bent (en waarom dat géén vet is)

Mindset

Het effect van woordgebruik op jouw mindset

12 weken FIT

Het vlaggensysteem

12 weken FIT

Het belang van het juiste netwerk

12 weken FIT

Pak de regie over jouw leven!