Deze week stond in het teken van herstellen en iets minder kilometers. Een bewuste keuze om wat minder kilometers te maken en ons lichaam iets meer ademruimte te geven. Dat vertaalde zich naar een loop van 12 kilometer op woensdag en een kortere run van 6 kilometer op vrijdag.

Loop 1: 12 kilometer – gemiddeld 4:38 min/km
De planning was om niet verder te gaan dan 10 kilometer, maar een afgesloten weg leidde tot een extra ommetje. Gelukkig voelde mijn lichaam goed, zelfs na de 18 km van afgelopen weekend. De suikerwaarden waren stabiel, het tempo was goed en het lichaam voelde krachtig! Een geruststellend gevoel dat het vertrouwen in mijn lichaam alleen maar versterkt.

Loop 2: 6 kilometer – gemiddeld 4:42 min/km
Eerlijk gezegd waren we opgelucht dat er voor vrijdag avond een korte loop op de planning stond. Vrijdag avond is niet mijn favoriete moment en helemaal niet als het regent. Maar zoals ik altijd tegen mijn klanten zeg: met zin of zonder zin, het resultaat is hetzelfde! Dus daar gingen we, de regen in op vrijdagavond. Eenmaal begonnen bleek het eigenlijk best lekker te zijn, en het lopen ging ook nog eens goed. Met een voldaan gevoel stapten we het weekend in.

Met of zonder zin, het resultaat is hetzelfde!

Leuk Nieuws: Een Kledingsponsor!
Tijd voor leuk nieuws! Na een geweldig gesprek met onze vaste klanten Wilma en Martin, eigenaren van JS Vloeren in IJsselstein, mogen we met trots delen dat zij ons gaan sponsoren met kleding. Het hele Marathon team van De Loods Nieuwegein – Yuri, Bas, Marco, Tim en Frank – zal stralen tijdens de Marathon. Van trainingspak tot shirt en regenjack, we worden volledig aangekleed. Een foto volgt snel!

Planning Komende Week: Uitdagingen en Eerste Halve Marathon
Komende week wordt een uitdagende week met een 10 km op de planning en mijn allereerste halve marathon (21 km). Wat het extra spannend maakt, is dat ik beide runs alleen zal lopen vanwege de planning van het team. Ik ben ontzettend benieuwd naar de invloed op het tempo, het gevoel en de spanning die het met zich meebrengt, gezien mijn bloedsuikerregulatie.

Ik hou jullie op de hoogte van het avontuur!

Volg mij op strava! (Klik hier)

 

Meer blogs vind je hier

  1. De Marathon van Rotterdam met Diabetes type 1 
  2. De Basics van Diabetes type 1 en Sporten  
  3. Voorbereiden & Actie! 
  4. Accepteren, Doorzetten & Genieten 
  5. Herstellen, Lopen en Leuk Nieuws!