Ingrediënten (zes koekjes)
![▪️](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tcd/2/16/25aa.png)
1 banaan
![▪️](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tcd/2/16/25aa.png)
50 gr havermout
![▪️](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tcd/2/16/25aa.png)
20 gr gedroogde cranberries
![▪️](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tcd/2/16/25aa.png)
20 gr pure chocoladestukjes
![▪️](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tcd/2/16/25aa.png)
15 gr hazelnoten (grof gehakt)
![▪️](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tcd/2/16/25aa.png)
1 tl kokosrasp
![▪️](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tcd/2/16/25aa.png)
1 tl kaneel
Bereiding:
![▪️](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tcd/2/16/25aa.png)
Verwarm de oven voor op 180 graden.
![▪️](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tcd/2/16/25aa.png)
Prak de banaan zo fijn mogelijk en meng vervolgens alle ingrediënten erdoor.
![▪️](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tcd/2/16/25aa.png)
Verdeel het ‘beslag’ in zes porties op een bakplaat met bakpapier.
![▪️](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tcd/2/16/25aa.png)
Druk de hoopjes beslag plat tot een mooi rond koekje. Dit gaat het makkelijkst met de achterkant van een lepel.
![▪️](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tcd/2/16/25aa.png)
Bak de koekjes in ongeveer 20 minuten tot ze goudbruin zijn.
Voedingswaarde (per stuk)
Kcal: 96
Eiwit: 2,1 gram
Koolhydraten: 13,3 gram
Vet: 3,7 gram
Vezels: 3,0 gram