Ingrediënten 2 personen:
▪️150 g zilvervliesrijst
▪️225g diepvries sperziebonen
▪️2 eieren
▪️125 ml halfvolle melk
▪️2 el pindakaas
▪️1 tl sambal oelek
▪️2 winterpeen
▪️50 g taugé
▪️Kook de rijst en sperziebonen volgens de aanwijzing op de verpakking. Kook de eieren in ca. 7 min bijna hard. Pel en halveer ze.
▪️Doe voor de pindasaus de melk, pindakaas en sambal in een steelpan en verwarm al roerend op laag vuur tot een samenhangend geheel. Breng eventueel op smaak met zout.
▪️Schil de peen en de komkommer en snijd ze in dunne stengels. Verdeel de rijst, sperziebonen, peen, komkommer en taugé over 2 diepe borden. Verdeel de eieren erover. Serveer met de pindasaus.
Voedingswaarden(eenpersoonsportie)
energie 555 kcal
koolhydraten 73g
eiwit 21g
vet 17g
vezels 12g
Eet smakelijk!
Blog

De 4 fasen van verandering in jouw omgeving — en jouw rol hierin

Blog

Waarom Schommelt Je Gewicht Terwijl Je ‘Alles Goed Doet’?

Blog

De Kracht van Jouw Woorden: Kies voor Verandering bij De Loods

Blog

Wat Wil Je ÉCHT? Ontdek Jouw Dromen en Maak ze Waar!

Blog

Van “Ik kan dit niet” naar “Ik kan dit NOG niet”: De kracht van keuze

Blog

Nieuw gedrag aanleren: hoe je die weerstand overwint

Blog

Stop met Uitstellen: Maak Nu de Juiste Keuzes voor Jouw Groei

Blog

Waarom je na een weekend ineens 1,5 kilo zwaarder bent (en waarom dat géén vet is)

Mindset

Het effect van woordgebruik op jouw mindset

12 weken FIT

Het vlaggensysteem

12 weken FIT

Het belang van het juiste netwerk

12 weken FIT

Pak de regie over jouw leven!