We hebben het lang geheim moeten houden, maar vandaag mogen we het eindelijk bekend maken.

Wij gaan uitbreiden!

 

Waarmee?

– 2 nieuwe trainers
– 3 nieuwe smallgroups per 18 oktober 2021
– Een permanente outdoor area
– Nieuwe expertises
– Extra materialen

Hoe?

In augustus 2021 raakten wij in gesprek met Anniek & Roel (Oprichters van Fierce Strength & Conditioning – 2019). Het was na een aantal gesprekken al snel duidelijk dat er een hele goede klik was en dat wij allemaal kwaliteit, persoonlijke ontwikkeling en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel hebben.

Anniek en Roel zijn beiden ervaren Personal Trainers met een enorme passie voor Strength & Conditioning en Olympisch Gewichtheffen. Expertises die nog misten bij De Loods Nieuwegein en een enorme aanvulling zouden zijn op ons aanbod en ons bedrijf.

Na de geboorte van hun zoon Melle, in juli 2021, hebben ze ervoor gekozen om aan te sluiten bij De Loods Nieuwegein, zodat zij zich echt kunnen focussen op wat zij zo leuk vinden: Het aanbieden van afwisselende en uitdagende workouts en op deze manier klanten écht te helpen hun leefstijl te veranderen, waardoor ze sterker, fitter en gezonder worden.

Klik hier voor meer informatie over Anniek & Roel

Wat betekent dit voor jullie?
We krijgen 2 nieuwe (Personal) Trainers

Anniek en Roel komen ons team versterken. Anniek zal zich gaan richten op zowel Personal Training als Smallgroup training en Roel gaat zich bezighouden met Smallgroup trainingen.

 

Nieuwe lessen:

Endurance (maandag 19:00 – 20:00 outdoor)
Ben jij iemand die zichzelf graag in het zweet werkt, dan is deze les echt iets voor jou! We doen tijdens de endurance class lange workouts waarbij je hard aan je uithoudingsvermogen werkt. Iedere week staat er weer een leuke, uitdagende, verrassende workout voor je klaar.

Barbell Club (donderdag 20:00 – 21:00)
De naam zegt het al: Tijdens de Barbell club werken we altijd met een halter. Hier komen oefeningen terug zoals squats en deadlifts, maar ook technisch uitdagende oefeningen zoals de snatch en clean& jerk. Het doel van de training is om met de juiste techniek sterker te worden, zodat je dit goed toe kunt toepassen in de Fierce workouts.

Fierce Workout (zondag 10:30 – 11:30)
Tijdens de Fierce workouts werk je in een groep van maximaal 8 personen aan zowel je kracht, als je conditie door middel van functional fitness. Elke keer staan er andere oefeningen voor je klaar om je blijvend uit te dagen. De oefeningen bestaan uit cardio, kracht, gymnastics, olympisch gewichtheffen en nog veel meer! Deze gevarieerde methode van trainen zorgt ervoor dat je snel sterker en fitter wordt. Alle oefeningen worden aangepast aan jouw niveau, zodat je altijd progressie zult maken en je met een voldaan gevoel weer naar huis gaat.

 

Upgrade naar De Loods 2.0!

Op zondag 17 oktober gaan we alle materialen van Anniek en Roel verhuizen naar De Loods Nieuwegein en zullen we direct een kleine verbouwing gaan doen. We gaan de tweede ruimte efficiënter inrichten, een aantal dingen verplaatsen in de grote ruimte en een Permanente Outdoor Area inrichten. Dit betekent dat wij eenmalig gesloten zijn op zondag 17 oktober. Dit geldt voor zowel vrij trainen als voor de smallgroup.

Hiervoor zoeken we nog handige mensen, die het leuk vinden om ons te helpen. Vele handen maken natuurlijk licht werk. Wij zorgen voor de lunch!  Stuur een mail naar info@deloodsnieuwegein.nl en meld je aan 😀

Kennismakingsclincis

Om jullie gratis en vrijblijvend kennis te laten maken met Anniek en Roel en de lessen die zij geven, verzorgen we in de laatste twee weken van oktober 4 clinics. Inschrijven voor deze clincis kan vanaf 1 oktober 2021.

 • Maandag 18 oktober
  Endurance Outdoor 20:00 – 21:00
  Plek voor 12 deelnemers
 • Zondag 24 oktober
  Fierce Workout 11:30 – 12:30
  Plek voor 8 deelnemers
 • Maandag 25 oktober
  Endurance Outdoor 20:00 – 21:00
  Plek voor 12 deelnemers
 • Zondag 31 oktober
  Fierce Workout 11:30 – 12:30
  Plek voor 8 deelnemers

 

WIN-WIN!

Wij zijn super enthousiast en weten zeker dat dit een win win situatie gaat zijn voor ons, Anniek & Roel en alle klanten! Ben je al helemaal tevreden met hoe het nu is? Geen probleem! Voor jullie verandert er niets, behalve dat er meer materialen en betere ruimtes beschikbaar komen.

Mochten jullie meer informatie willen of vragen hebben, dan mogen jullie altijd bij ons aankloppen!

Met vriendelijke groet,

 

Team De Loods Nieuwegein, inclusief Anniek & Roel