Ingrediënten (2 personen)
▪️125 g couscous
▪️1½ el pijnboompitten
▪️2 tomaten
▪️1½ bosui
▪️40 g rucola
▪️½ avocado
▪️2 el traditionele olijfolie
▪️Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de couscous los met een vork en laat tot lauw afkoelen.
▪️Rooster ondertussen in een droge koekenpan de pijnboompitten goudbruin. Schep ze in een schaaltje. Halveer de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Snijd de bosuitjes in dunne ringen en scheur de rucola in grove stukken. Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd in blokjes.
▪️Meng de olie, pijnboompitten, tomaat, avocado, bosui en rucola door de couscous. Breng de salade op smaak met zout en peper.
Eet smakelijk!
Voedingswaarden (eenpersoonsportie)
energie 520 kcal
koolhydraten 55g
eiwit 13g
vet 26g
vezels 7g
12 Weken FIT Project

Snaaigedrag: geen trucje, maar een keuze

Blog

De Kernwaarden van De Loods Nieuwegein: Jouw Gids naar Persoonlijke Groei

Blog

De kracht van balans: waarom ‘alles of niets’ geen oplossing is

12 Weken FIT Project

Weten wie je bent: de echte start van verandering

Blog

De 4 fasen van verandering in jouw omgeving — en jouw rol hierin

Blog

Waarom Schommelt Je Gewicht Terwijl Je ‘Alles Goed Doet’?

Blog

De Kracht van Jouw Woorden: Kies voor Verandering bij De Loods

Blog

Wat Wil Je ÉCHT? Ontdek Jouw Dromen en Maak ze Waar!

Blog

Van “Ik kan dit niet” naar “Ik kan dit NOG niet”: De kracht van keuze

Blog

Nieuw gedrag aanleren: hoe je die weerstand overwint

Blog

Stop met Uitstellen: Maak Nu de Juiste Keuzes voor Jouw Groei

Blog

Waarom je na een weekend ineens 1,5 kilo zwaarder bent (en waarom dat géén vet is)