Deze salade is wat mij betreft een perfecte combinatie tussen smaken en texturen. Zout, zout, zacht en knapperig.
Een heerlijke lunch of bijgerecht bij het diner.

Recept

Ingrediënten (2 porties)
1 Kleine Elstar appel (geschild 75 g)
– 30 Ui
– 450 Gekookte rode bieten
– 40 g Walnoten
– 160 g Gerookte kip
– 5 ml Aceto balsamico 30 g Frietsaus

Bereidingswijze
Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd de appel in blokjes.
– Snipper de ui zeer fijn. Snijd ook de gekookte biet in blokjes.
– Breek de walnoten in stukjes en snijd ook de gerookte kip in blokjes.
– Meng alle ingrediënten door elkaar en breng eventueel op smaak met peper en zout.

12 Weken FIT Project

Snaaigedrag: geen trucje, maar een keuze

Blog

De Kernwaarden van De Loods Nieuwegein: Jouw Gids naar Persoonlijke Groei

Blog

De kracht van balans: waarom ‘alles of niets’ geen oplossing is

12 Weken FIT Project

Weten wie je bent: de echte start van verandering

Blog

De 4 fasen van verandering in jouw omgeving — en jouw rol hierin

Blog

Waarom Schommelt Je Gewicht Terwijl Je ‘Alles Goed Doet’?

Blog

De Kracht van Jouw Woorden: Kies voor Verandering bij De Loods

Blog

Wat Wil Je ÉCHT? Ontdek Jouw Dromen en Maak ze Waar!

Blog

Van “Ik kan dit niet” naar “Ik kan dit NOG niet”: De kracht van keuze

Blog

Nieuw gedrag aanleren: hoe je die weerstand overwint

Blog

Stop met Uitstellen: Maak Nu de Juiste Keuzes voor Jouw Groei

Blog

Waarom je na een weekend ineens 1,5 kilo zwaarder bent (en waarom dat géén vet is)