THIM – Hogeschool voor fysiotherapie

In april zijn wij begonnen met het geven van trainingen aan de studenten van de THIM Hogenschool. THIM is een particuliere hogeschool voor fysiotherapie die zowel voltijd als deeltijd HBO opleidingen aanbiedt.

Luuk over de samenwerking tussen THIM en De Loods Nieuwegein

“Als docent aan Hogeschool voor Fysiotherapie Thim van der Laan werk ik regelmatig samen met Frank en Tim van De Loods. Vanaf het moment dat deze jongens hun intrek hebben genomen in het gebouw van Thim van der Laan, hebben wij de handen ineen geslagen om een zo vruchtbaar mogelijke samenwerking te creëren.

Dit heeft erin geresulteerd dat de studenten, die bij mij theoretische onderbouwing voor beweging krijgen en in de basis oefeningen uitgelegd hebben gekregen, bij Frank en Tim deze oefeningen gaan toepassen in energiek gegeven groepslessen.

Tijdens deze groepslessen ervaren de studenten hoe het is om alle gewenste spiergroepen te trainen tot vermoeidheid, deze oefeningen juist uit te voeren, te corrigeren op uitvoering en hoe zij een groepsles moeten opbouwen. Op deze manier krijgen de studenten de stof meermalen aangeboden vanuit verschillende oogpunten.

Door de korte lijnen kunnen lessen inhoudelijk makkelijk worden aangepast aan de behoefte van dat moment hetgeen lijdt tot een optimale leersituatie voor de studenten. Aangezien Frank en/of Tim bijna altijd aanwezig zijn door de week heen, kan er op ieder moment ingespeeld worden op veranderende situaties wat erg prettig is.

Al met al een zeer fijne en professionele samenwerking!”

 

Luuk Veenstra, THIM – Hogeschool voor fysiotherapie