Talent&Pro

In februari zijn wij begonnen met het verzorgen van bootcamps voor Talent&Pro. Talent&Pro is een snelgroeiend detacheringsbureau in de financiële dienstverlening wat constant bezig is om hun medewerkers te inspireren. Dit doen ze door de ontwikkeling van de medewerker heel duidelijk op de eerste plek te zetten, maar ook door hen het gevoel te geven dat werken bij Talent & Pro meer inhoudt dan alleen een baan!

Naast hard werken besteden ze ook veel aandacht aan de mentale en fysieke gezondheid van hun medewerkers om zo de prestaties op de werkvloer te verbeteren. Onze wekelijkse bootcamp is hier slechts een klein onderdeel van!

Lenneke Hoogeboom over de samenwerking van Talent & Pro en De Loods Nieuwegein

“Sinds februari 2017 werkt Talent&Pro samen met de Loods Nieuwegein. Zij verzorgen een wekelijkse bootcamp training op kantoor voor onze nieuwe medewerkers in het onboarding programma en voor onze kantoormedewerkers. De groep varieert van 7 tot 20 deelnemers, afhankelijk van het aantal nieuwe medewerkers. Inmiddels is de groep vaste kantoordeelnemers binnen twee maanden gegroeid van 5 naar 10 personen.

Dat Tim de training op zo’n leuke en enthousiaste manier verzorgd heeft hier zeker mee te maken.

Iedere keer weer worden we uitgedaagd alles uit onszelf te halen. Na een uur trainen gaan we dan ook met een goed en voldaan gevoel naar huis.

Het is een pittige groep, het niveau verschilt namelijk van ‘eerste keer sporten’ tot ‘ vier keer per week sporten’, Tim pakt dit echter moeiteloos op. Het is iedere maandag weer een fantastische start van de week, zeker als de zon schijnt!”

 

Lenneke Hoogeboom - Training&Development Manager, Talent&Pro