Prowareness

Sinds maart dit jaar werken wij samen met Prowareness. Prowareness ondersteunt organisaties op weg naar het worden van een Responsive Enterprise, door middel van Agile software development, consultancy, coaching en training. Zij kwamen bij ons met de hulpvraag om de prestaties op de werkvloer naar een nog hoger level te tillen, door fitter te worden en bewustzijn te creëren op het gebied van gezondheid, voeding en beweging.

Guido over De Loods Nieuwegein in samenwerking met Prowareness

“Sinds 2 maanden komen de trainers Tim en Frank bij Prowareness over de vloer. De vrouw van een collega traint daar al enige tijd en wegens haar enthousiasme hebben we besloten als Prowareness een halfjaar traject te starten met De Loods. Met een groep van 10-15 collega’s hebben we 1x per maand een bootcamp, en 1x per maand komen ze langs op kantoor voor een lezing over voeding en sporten.

Het leuke aan Tim en Frank is dat ze het niet alleen met veel passie en humor doen, maar ze weten ook goed waar ze het over hebben.

De bootcamp werkt zelfs zo aanstekelijk dat we nu een wedstrijd onderling willen organiseren wie het meeste sport, en dat gaan meten met Fitbits. Juist deze manier van lesgeven en ons meenemen in hun enthousiasme zorgt ervoor dat zelfs met 1x bootcamp in de maand we allemaal al veel meer bezig zijn met sporten en voedsel.

Na de vorige lezing hebben we als collega’s een FIT3 opgesteld. 3 regels waar we ons allemaal gedurende een maand aan moeten houden, om het zo een gewoonte te maken.

  1. Altijd de trap nemen kennen de meeste wel.
  2. Maar wat dacht je van altijd je eigen koffie halen.
  3. Of erger nog… Altijd op een andere verdieping naar het toilet gaan.

 

Zelf ben ik na de eerste bootcamp zo enthousiast geraakt dat ik nu 3x per week aan het trainen ben bij De Loods. De combinatie van Power, Function en Workout of the day maken het een ontzettend leuk trainingschema met veel afwisseling.

De heren van De Loods zijn absoluut een aanrader als je collega’s of vrienden bewuster wil maken over voeding en sporten. Zeker de bootcamp werkt ook als goede teambuilding activiteit, een win-win!”

Guido Boskaljon - Agile Coach, Prowareness