Ineens weet je het: Je gaat beginnen met wielrennen. Het is goed voor de gezondheid, je bent lekker buiten en je valt er ook nog eens van af.

Nog voordat we zijn begonnen kopen we een hippe fiets en die strakke fietsoutfit wordt razendsnel aangeschaft.

We beginnen fanatiek, maar na een jaar staat de fiets stof te vangen in de schuur en ligt je fiets outfit ergens achter in de kast.

Zeggen dat je iets gaat doen en het daadwerkelijk consequent uitvoeren zijn twee totaal verschillende dingen.

Iedereen heeft wel eens goede ideeën en veel mensen beginnen vaak ook heel gemotiveerd. Alleen na van loop van tijd vervallen we toch vaak weer terug in onze oude patronen en trappen we keer op keer weer in dezelfde excuses.

Welk excuus je gebruikt, maakt niet uit. Want je doet niet wat je zegt dat je gaat doen. Dit komt vaak omdat jouw einddoel niet concreet genoeg is. Natuurlijk wil je het wel, maar de discipline ontbreekt om het om te zetten in realiteit.

Een concreet doel, een diep en urgent verlangen zet (en houdt) je in beweging. Iets willen, wensen of hopen is passief en niet genoeg om vol te houden op de lange termijn.

▪️De eerste stap is het bepalen van jouw punt A: Waar sta ik nu? Wat doet dit met mij? Waar heb ik er last van en welke impact heeft dit op mijn leven?

▪️De tweede stap is het bepalen van jouw punt B: Wat wil je bereiken en per wanneer? Wat is het doel achter het doel? Waarom is dit zo belangrijk voor je?

In het 12 weken FIT Project werken me met een unieke methode die dit allemaal inzichtelijk maakt.

Dus heb jij moeite met het bepalen van jouw doelen? Begin je vaak fanatiek, maar verval je snel weer in oude patronen? Dan is het 12 weken FIT Project wat voor jou!

Ben je bereid kritisch naar jezelf te kijken? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.🔥

Stuur een mail naar frank@deloodsnieuwegein.nl of neem contact met ons op via de website: www.deloodsnieuwegein.nl/contact en wij komen vandaag of morgen bij jou terug.