Zelfsabotage. Herken jij dat? Je hebt mooie doelen die je wilt realiseren maar op één of andere manier saboteer je jezelf elke keer weer, waardoor het niet lukt om het leven te creëren waar je naar verlangt.

Zelfsabotage betekent dat je jezelf (onbewust) tegenhoudt om het leven te creëren waar je naar verlangt. Je wilt bijvoorbeeld gezond zijn en je fit voelen, maar het lukt je niet om een gezonde lifestyle aan te houden. Of je wilt doelen realiseren in je werk, maar houdt jezelf steeds weer tegen om de benodigde stappen te nemen. Je ziet het terug in allerlei aspecten van het leven. We willen gelukkig zijn, maar doen vervolgens alles vanuit angst wat juist zorgt voor meer ontevredenheid.

Zelf-sabotage is dus eigenlijk niks meer dan een onderbewustzijn en bewustzijn die met elkaar in conflict zijn. Je wilt bewust iets bereiken in je leven, maar je onderbewuste wil veiligheid en zoveel mogelijk pijn vermijden.

Herken jij jezelf hierin en wil jij graag hier aan werken? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!