Voor dit recept maakte ik gebruik van de wortelwraps van NoFairyTale. Deze tortilla wraps bevatten 45% groente en zijn onder andere verkrijgbaar bij Albert Heijn en Jumbo.

Recept

Ingrediënten voor 1 persoon
150 g Kabeljauwfilet
– 20 g Pesto
– 1 Ui (70 g)
– 1 teen Knoflook (3 g)
– 10 ml Olijfolie
– 200 g Verse spinazie (gewassen)
– 6 Zongedroogde tomaatjes (30 g)
– 2 Wortelwraps
– 20 g Roomkaas bieslook light

Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200 graden.
– Maak de kabeljauwfilet droog en leg deze op een ovenbestendig plaatje of in een ovenschaaltje.
– Smeer de bovenzijde van de kabeljauwfilet in met pesto. Bak de vis 8 minuten in het midden van de oven.
– Maak de ui schoon en snipper deze fijn. Maak het teentje knoflook schoon en pers of hak deze fijn.
– Warm olie in een wok of hapjespan. Zet het vuur laag en fruit de ui en knoflook tot deze glazig is.
– Zet het vuur hoog en voeg de spinazie toe. Roerbak tot de spinazie geslonken is. Breng op smaak met peper en zout.
– Besmeer de wortelwraps met de roomkaas. Verdeel de spinazie, zongedroogde tomaatjes en kabeljauwfilets over de wraps. Rol de wraps op en laat het je smaken.

Voedingswaarde: 652 kcal, 30,3 g vet, 44,2 g koolhydraten, 14,1 g vezels, 46,1 g eiwit