Personal Training Nieuwegein

Personal Training bij De Loods gaat verder dan trainen onder begeleiding alleen. Onze trajecten bestaan uit training in combinatie met coaching op het gebied van voeding en gedragsverandering.  Dit alles in combinatie met een veilige omgeving, de nieuwste faciliteiten en gediplomeerde trainers maakt het sporten bij De Loods Nieuwegein zo uniek!

Onze missie

Het is ons doel om onze klanten te coachen naar hun persoonlijke doelen, optimale gezondheid te ervaren en alles uit het leven te halen. Wij streven naar resultaat op de lange termijn door stapsgewijs verbetering in  uw fitheid, sportiviteit en bewustwording te creëren.

Kom trainen bij De Loods Nieuwegein en word de beste versie van jezelf.

Zo gaan we jou helpen

Stap 1
Intake Gesprek

Stap 2
Plan van Aanpak

Stap 3
Wegen & Meten

Stap 4
Training

Stap 5
Begeleiding

Stap 6
Evaluatie

#DeLoodsNieuwegein

Kees Walree (-10 kg)
"Ik voel me vrijer en geniet meer van het leven"

#DeLoodsNieuwegein

Yuri Stuijvenberg (Sterker dan ooit)
"10kg spiermassa aangekomen "

#DeLoodsNieuwegein

Ilja Knemeijer (-30 kg)
"Ik voel mij fitter dan ooit tevoren".

#DeLoodsNieuwegein

Marius Verdouw (Marathon NYC)
"Een droom die uit is gekomen".

#DeLoodsNieuwegein

Sander Pellegrom (-19 kg)
"Met een gezond eetpatroon is alles mogelijk"

#DeLoodsNieuwegein

Karin de Leeuw
Verloor 30 KG

#DeLoodsNieuwegein

Jessica Vogels (-52 kg)
"Ik begin sporten gewoon leuk te vinden"

"Ik ben gestart bij De Loods omdat ik mijn core stability wilde vergroten om blessures van het hardlopen te verminderen. Nooit gedacht dat ik het zo leuk en uitdagend zou vinden! Tim en Audrone geven me zeer gevarieerde trainingen en motiveren me iedere keer weer om net dat stapje meer te doen. Blessures heb ik niet meer en ik voel me fit en sterk dankzij De Loods! "
Claudia van Zoelen

"De Loods. denkt vanuit de klant en ze denken met je mee. Hun eerste prioriteit is niet groter, meer, omvangrijker. Hun eerste prioriteit is aandacht, contact en professionaliteit. Oftewel, KWALITEIT. Kwaliteit die ze leveren met de groepslessen, kwaliteit die ze leveren met personal training en de kwaliteit die ze leveren met de begeleiding. Ik vind het persoonlijke contact erg fijn en waardeer hun betrokkenheid. O en niet geheel onbelangrijk: ze laten mij de tandjes trainen om mijn doelen te behalen!"
Diane van Tuijl

"Waarom ik, Petra Noordermeer, minimaal 3x per week train bij de Loods?
Een belangrijke reden: het plezier dat er altijd is. Maar ook de afwisseling: iedere training is anders. Uiteraard de locatie: mooie faciliteiten. Maar boven alles: Tim & Frank. Hun fanatisme (op een voor mij juiste manier), kennis, flexibiliteit, betrokkenheid & passie creëren voor mij een mooie gelegenheid om fit te blijven!"
Petra Noordermeer

"Personal Training bij de Loods brengt je naar een hoger niveau. Zowel Frank als Tim pushen je tot het uiterste en doen er alles voor om jou je persoonlijke doelen te laten bereiken. Trainen onder begeleiding bij de Loods heeft mij sterker, gezonder, fitter en energieker gemaakt!"
Jelle van Roest

" Drie dagen nadat ik bij Frank op de weegschaal stond, kreeg ik direct de grootste lakmoesproef van de strijd tegen de kilo’s voor mijn kiezen. Voor mijn werk vertoef ik in de weekenden langs de sportvelden. In de bestuurskamer stonden slagroomsoesjes en gevulde koeken. ’s Avonds kreeg ik saté met friet aangeboden. Ik nam op beide momenten niets en dat voelde geweldig. Onder de uitstekende begeleiding van Frank – die op de momenten dat het gewicht blijft hangen met de juiste adviezen komt – verloor ik al meer dan 21 kilo en ben ik hard op weg naar mijn doel: 26 kilo. Het kan zonder honger te lijden! Voor het eerst in jaren voel ik me fitter, beter en gezonder!"
Stan Bos

"Het fijnste aan Personal Training vind ik dat er iemand bij mij staat die me motiveert, waar ik mee kan lachen tijdens het sporten en die ondanks mijn geklaag mij iedere training over mijn grens laat gaan. Zo kom ik steeds een burpee of een jumpsquat dichter bij mijn doel! #Fitgirl"
Dennis Somers

"Lekker knallen en tot het uiterste gaan in de trainingen maar waarbij gezelligheid ook centraal staat is iets wat ik super vindt bij de Loods. Frank en Tim zijn beide super goede trainers die je helpen met het vinden van balans. Ze zijn sociaal en hun interesse is echt!"
Maria Buitendijk

"Personal training bij DE LOODS Nieuwegein altijd een feest. Dat we het nu al zolang volhouden om consequent te sporten komt mede door de motivatie van Frank en Tim. Leuke gasten die er verstand van hebben en ook deze twee midlifers nog proberen een killerbody te laten creëren, ook al vinden wij van onszelf dat we al een goddelijk lichaam hebben.......kortom Toppers!
"
Remy Velthuizen

"Frank en Tim weten met hun enthousiasme mij elke training weer mijn grenzen te laten verleggen. Ik train nu al ruim 2 jaar bij deze jongens en elke training weten ze mij weer te verassen. Geen één training is hetzelfde. Door de PT lessen ben ik fitter en sterker geworden en ik raad het iedereen aan. "
Melanie van der Kaaij

"Personal training fijn? Nou, nee! Haha maar het is voor mij persoonlijk een goede stok achter de deur, ik ervaar deskundige begeleiding, en positieve motivatie ! Dankzij deze begeleiding heb ik een betere houding, gekregen en ben ik perfect gerevalideerd na een heup operatie. Bovendien heb ik mijn gewicht in balans! IK kan het iedereen aanraden, personal training werkt. Bedankt Tim! "
Hanne Vos

Jump Box

Join our community!
Probeer het zelf met een Gratis Proefles

Powered by
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.